Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,552.10
BTC/USDT
70,100.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Muhammet Demir: Lig benim için yeni başladı

Demir Grup Sivasspor'un sezon başında Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Muhammet Demir, "Antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşadım ama çok şükür takıma döndüm. Lig benim için yeni başladı." dedi.

19.10.2017 - Güncelleme : 19.10.2017
Muhammet Demir: Lig benim için yeni başladı Fotoğraf: AA/Serhat Zafer

SİVAS - Serhat Zafer

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre formasından ayrı kalan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Demir, takıma yeniden katılmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Kariyerinde Bursaspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor formalarını giyen Muhammet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlığının geçtiğini ve takıma döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

"Takıma katkıda bulunmak istiyorum"

Muhammet, form tutmaya başladığını kaydederek, "Antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşadım ama çok şükür takıma döndüm. Lig benim için yeni başladı. Takıma, katkıda bulunmak istiyorum. Forvet oyuncusuyum, takımıma goller ve puanlar kazandırma hedefim var. Elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Milli formayı yeniden giymek istiyor

Muhammet Demir, Sivasspor ile 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu, bunu en iyi şekilde değerlendirmek istediğini belirtti.

Kırmızı-beyazlı takımda göstereceği performansla yeniden A Milli Takım'da oynamak istediğini ifade eden 25 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

"En büyük hedefim, Sivasspor'da başarılı olup A Milli Takım formasını tekrar giymek. Milli takımın bende çok farklı bir yeri var. Bütün yaş gruplarında milli formayı giydim, A Milli Takım'da da oynadım. Açıkçası oraya dönmeyi çok istiyorum. Ayrıca kendimi bildim bileli Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum. Bazı sebeplerden dolayı bu olmadı. Kulüpler engelledi, daha sonra sakatlıklar engel oldu ama benim için hiçbir şey bitmiş değil."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.