Dolar
32.31
Euro
34.93
Altın
2,206.91
ETH/USDT
3,571.10
BTC/USDT
70,751.00
BIST 100
9,050.58
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Roma’ya stat müjdesi

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yetkili mercilerden aldığı iznin ardından yeni stadı için hazırlıklara başladı.

Barış Seçkin  | 25.02.2017 - Güncelleme : 25.02.2017
Roma’ya stat müjdesi

Roma

ROMA 

Kulüpten yapılan açıklamada, stat projesi konusunda uzun zamandır anlaşmazlık yaşanan Roma Belediyesi yetkilileriyle toplantı yapıldığı belirtildi.

Roma Belediyesi Başkanı Virginia Raggi ile Roma Kulübü Genel Direktörü Mauro Baldissoni arasında yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya varıldığı ve stat projesinde bazı değişikliklerin gerçekleşmesi koşuluyla gereken izinlerin çıktığı belirtildi.

Belediye Başkanı Raggi, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yaptığı açıklamada, stadın daha önce öngörüldüğü gibi Roma'nın Tor di Valle semtine yapılacağını, proje kapsamında inşa edilecek iş merkezi alanının daraltılacağını ve 3 gökdelenin de projeden çıkartıldığını belirtti.

Roma'nın ABD'li sahibi Jim Pallotta ise kulüp için yeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu belirterek, "Roma için önemli bir gün. Bu stadı yapmayı iple çekiyoruz. Belediye başkanı Raggi ve yardımcısı Luca Bergamo'ya teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Barış Seçkin

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın