Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Ecenur Çolak - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Ecenur Çolak - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Ecenur Çolak - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. Nimet Fırını Yöneticisi Osman Atak (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, ekmeğin en az 200 gram yapılması ve 10 gram ve katları olarak üretilebilmesi için yürüttüğü hazırlık, fırıncılar arasında farklı değerlendirmeleri beraberinde getirdi. Bazı fırıncılar gramajın daha da düşürülmesini talep ederken bazıları bunun ekmeğin maliyetini artıracağını savundu. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )