Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. kereviz, özel kıyafet giyen işçilerce önce tarladan tek tek sökülüp sapı kesiliyor, ardından traktörlerle yıkama alanına getiriliyor. Burada tazyikli suyla yıkanıp çamurdan arındırılan ürünler, büyük emek ve iş birliğinin ardından sebze haline gönderiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. kereviz, özel kıyafet giyen işçilerce önce tarladan tek tek sökülüp sapı kesiliyor, ardından traktörlerle yıkama alanına getiriliyor. Burada tazyikli suyla yıkanıp çamurdan arındırılan ürünler, büyük emek ve iş birliğinin ardından sebze haline gönderiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. kereviz, özel kıyafet giyen işçilerce önce tarladan tek tek sökülüp sapı kesiliyor, ardından traktörlerle yıkama alanına getiriliyor. Burada tazyikli suyla yıkanıp çamurdan arındırılan ürünler, büyük emek ve iş birliğinin ardından sebze haline gönderiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. kereviz, özel kıyafet giyen işçilerce önce tarladan tek tek sökülüp sapı kesiliyor, ardından traktörlerle yıkama alanına getiriliyor. Burada tazyikli suyla yıkanıp çamurdan arındırılan ürünler, büyük emek ve iş birliğinin ardından sebze haline gönderiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. Söküm işleminin ardından yıkama alanlarına getirilen kerevizler, tazyikli suyla çamurdan arındırılıyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. İşçiler, topraktan söktüğü kerevizi temizleyip römorklara yüklüyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. İşçiler, topraktan söktüğü kerevizi temizleyip römorklara yüklüyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. İşçiler, topraktan söktüğü kerevizi temizleyip römorklara yüklüyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. İşçiler, topraktan söktüğü kerevizi temizleyip römorklara yüklüyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. İşçiler, topraktan söktüğü kerevizi temizleyip römorklara yüklüyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. İşçiler uzun bıçaklarla kökünü kestiği kerevizi topraktan söküyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)
Tarlaların beyaz elması" olarak adlandırılan kereviz, çoğunluğunu kadın işçilerin oluşturduğu köylülerce binbir zahmetle sökülüp yıkandıktan sonra tüketicilere ulaştırılıyor. Sakarya'nın Geyve ilçesindeki köylerde yaşayanların en önemli geçim kaynağından biri olan ve haziran ayında ekilen kerevizin, eylül ayından nisana kadar hasadı yapılabiliyor. (İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı)