Spor, Futbol

'Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabiliriz'

Beşiktaş'ın Portekizli defans oyuncusu Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabileceklerini belirtti.

25.09.2017 - Güncelleme : 26.09.2017
'Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabiliriz'

İSTANBUL 

Beşiktaş'ın Portekizli defans oyuncusu Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabileceklerini belirtti.

Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Leipzig takımıyla oynayacakları grup maçı öncesinde UEFA'nın Almanca dilindeki internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin daha çekişmeli olduğunu aktaran Pepe, "Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabiliriz. Bu sezon gruptan çıkmak zorundayız. Zor olsa da bunu başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

Güçlü bir takım olduklarını kaydeden 34 yaşındaki futbolcu, "Çok zeki bir teknik direktörümüz var. Şenol Güneş, her maç öncesi mükemmel rakip analizleri yapıp bizlere aktarıyor." şeklinde görüş belirtti.

Türkiye'deki futbol atmosferinin etkileyici olduğunu anlatan Pepe, "Real Madrid'de oynarken de Türk futbolu beni her zaman büyülemiştir. Beşiktaş taraftarı, oyuncuları çok kolay motive ediyor. İlk günden kendimi Beşiktaş ailesinin bir üyesi hissettim." değerlendirmesinde bulundu.

Pepe, kaybetmeyi sevmediğini herkesin bildiğini, her maçta mücadele etmeyi sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Serhat Bağbars

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.