Spor, Dünyadan Spor

Serena Williams Alexis Ohania ile evlendi

ABD'li tenisçi Serena Williams, sosyal haber sitesi Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian ile evlendi.

Gamze Türkoğlu Oğuz  | 17.11.2017 - Güncelleme : 17.11.2017
Serena Williams Alexis Ohania ile evlendi

Ankara

FORT LAUDERDALE

BBC'nin haberine göre, çiftin New Orleans Çağdaş Sanatlar Merkezinde yapılan "Güzel ve Çirkin" temalı düğün törenine, Beyonce, Kim Kardashian, Eva Longoria, Caroline Wozniacki, Kelly Rowland, Ciara ve La La Anthony dahil 200 konuk katıldı. 

Haberde, düğünün en az 1 milyon dolara mal olduğu, Vogue ile yapılan anlaşma gereği konuklardan mekana cep telefonlarını getirmemelerinin istendiği belirtildi.

Çift, geçen yıl aralık ayında 15 aylık birlikteliğin ardından nişanlandıklarını duyurmuştu. Serena Williams, iki ay önce Alexis Olympia adlı kızlarını dünyaya getirmişti.

Venus Willams soyuldu

Serena'nın kendisi gibi tenisçi olan ablası Venus Williams'ın evinden ise ABD Açık Tenis Turnuvası'na katıldığı sırada 400 bin dolar değerinde eşya çalındı.

Polis, Venus Williams'ın Palm Beach Gardens'da bin metrekarelik evinden eylül ayı başında 400 bin dolarlık eşyanın çalındığını açıkladı.

Muhabir: Gamze Türkoğlu Oğuz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.