Dolar
32.38
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,538.90
BTC/USDT
69,851.00
BIST 100
9,097.23
Gündem

Cizre'de polise saldırı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri, 3 ayrı yerde polise roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi.

30.11.2015 - Güncelleme : 30.11.2015
Cizre'de polise saldırı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak

ŞIRNAK

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerce, polise 3 ayrı yerde roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. 

Edinilen bilgiye göre, gece Yafes Mahallesi'nde bir grup terörist, devriye gezen polis ekibine, başka bir grup ise Kale Mahallesindeki Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasına roketatar ve uzun namlulu silahla saldırdı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. 

Teröristlerin attığı bir roketatar mermisi, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet binasının yanındaki Cizre Öğretmenevine isabet etti. Merminin infilak etmemesi nedeniyle olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Saldırıların ardından çıkan çatışmalarda 3 teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendiriliyor.

Yolu kapattılar

Cudi ile Şah mahallelerinin kesiştiği kavşağı toplanan terör örgütü yandaşı bir grup, durdurdukları araçlarla yolu ulaşıma kapattı.

Güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen dağılmayarak, taş ve patlayıcı ile saldıran gruba biber gazıyla müdahalede bulundu.

Çocuklarını okuldan aldılar

Teröristlerin saldırıları ve ardından yaşanan çatışmalardan endişe duyan esnaf işyerini açmazken, veliler de okullardaki çocuklarını alıp, evine çekildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın