Gündem

'Terörü ve destekçilerini lanetliyorum'

Eski Başbakan Yardımcısı Arınç, "Türkiye güçlü bir devlettir ve gücünün en büyük kaynağı, milli birliktir. Bu tür tehditler ise devletin gücü ve milletin birliği karşısında yenilmeye mahkumdur" dedi.

Ilkay Guder  | 10.10.2015 - Güncelleme : 11.10.2015
'Terörü ve destekçilerini lanetliyorum'

Ankara

ANKARA

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir ve gücünün en büyük kaynağı, milli birliktir. Milli birliğimize yönelen bu tür tehditler ise devletin gücü ve milletin birliği karşısında yenilmeye mahkumdur" ifadesini kullandı.

Arınç, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Arınç, terör saldırısı sonucunda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Huzuru, kardeşliği ve milli birliği hedef alan bu menfur saldırının planlayıcıları ve uygulayıcılarının bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini temenni eden Arınç, şunları kaydetti:

"Bilinmelidir ki masum insanların kanını dökerek elde edilebilecek tek şey milletin lanetidir. Milletimizin lanetini alan hiçbir odak iflah olmamıştır, olmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir ve gücünün en büyük kaynağı, milli birliktir. Milli birliğimize yönelen bu tür tehditler ise devletin gücü ve milletin birliği karşısında yenilmeye mahkumdur. Terörü ve destekçilerini lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın