përzgjedhja e editorit

Trembëdhjetë terroristë të PKK-së u vranë në rajonet Avasin-Basyan në veri të Irakut në një sulm ajror të dielën herët në mëngjes teksa po përgatiteshin për sulm të armatosur

Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Turqisë njoftoi se roja bregdetare turke në Detin Egje ka vazhduar me operacionet intensive me qëllim të parandalimit të lëvizjes ilegale të migrantëve të huaj drejt Greqisë

kategoria e titullit

Raportohet se 24 vjeçarja gjatë parkimit të automjetit në qytetin Chur vërejti një merimangë në automjet dhe në panik doli jashtë dhe filloi të vrapojë
arkiv

Nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e tokës të shkaktuara nga shirat e rrëmbyeshëm në pjesët perëndimore dhe jugore të vendit kanë humbur jetën 146 persona, ndërsa është humbur kontakti me 112 persona të tjerë