Dolar
32.56
Euro
34.91
Altın
2,334.55
ETH/USDT
3,145.10
BTC/USDT
64,354.00
BIST 100
9,716.77
Çamurlu ellerden gelen lezzet
28.03.2017

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

Çamurlu ellerden gelen lezzet
Fotoğraf: İsmihan Özgüven

Tandırlar, killi toprak ve samanın karışımının nakış gibi işlenmesi ile çamurlu ellerde şekilleniyor. Yemekleri, mezeleri ve tatlıları kadar ekmekleriyle de adından söz ettiren gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hatay'da, kadınların çamurlu ellerinde şekillenen tandırlar, ekmeğe ayrı bir lezzet katıyor. ( İsmihan Özgüven - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler