Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de yeşil soğanın en çok üretildiği illerden biri olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kaşlı, Düğdüören ve Dorukkent köylerinde başlanan yeni yılın ilk ürün hasadı sürüyor. Çiftçiler, ekim ayı ortalarında ektikleri soğanları, ocak ayının soğuğunda tek tek topladıktan sonra özenle seçerek temizliyor. Kentte 29 Aralık 2016'da yaşanan selden zarar gören çamurlu tarlalardan büyük emek harcanarak hasat edilen yeşil soğan, üreticisi tarafından tarlada kilogramı 3 liradan satışa sunulurken, vatandaşın sofrasına en az 10 liradan yer alıyor. ( Sezgin Pancar - Anadolu Ajansı )