përzgjedhja e editorit

kategoria e titullit

Qendra Amerikane për Studime Gjeologjike (USGS) bëri të ditur se tërmeti në fjalë është regjistruar 197 kilometra në juglindje të Inarajana dhe në një thellësi prej dhjetë kilometra