BERLİN
Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, Arjen Robben'in sözleşmesini 2017'ye kadar uzattığı bildirildi.
Bayern Münih Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun, mukavelesinin 30 Haziran 2017'ye kadar uzatıldığı belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Robben ise "Bayern takımıyla sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum" ifadesini kullandı.
Beş yıldan bu yana takımda görev aldığını belirten Robben, "Sözleşmenin uzamasıyla üç yıl daha takımda kalacağım. Bu da benim ve ailemin burada rahat ettiğinin göstergesidir" sözlerini kaydetti.
Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de "Arjen'in sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatması bizleri çok sevindirdi. Arjen Bayern takımı için çok önemli bir futbolcu. Şampiyonlar Ligi finalinde de bunu ispatlamış oldu. Takımımız için çok önemli bir futbolcu olan Arjen, önümüzdeki yıllarda da takımımızda bulunacak" dedi.
Muhabir: Mehmet Güneş