
Federasyon, tarihinde ilk kez Türk sporcuların katılacağı Grand Prix müsabakaları düzenleyecek.***
ANKARA - Hakan Kibar
Antalya'da, 21-25 Aralık tarihlerinde düzenlenecek müsabakalara katılacak sporcular da federasyon tarafından belirlendi. Müsabakalara bayanlarda 7 ayrı sıklette 41, erkeklerde ise 8 ayrı sıklette 54 sporcu katılacak.
Halterciler, erkeklerde 56, 62, 69, 77, 85, 94, 105 ve artı 105, bayanlarda ise 48, 53, 58, 63, 69, 75 ve artı 75 kilolarda mücadele edecek.
Federasyonun seçtiği sporcular arasında, son dünya şampiyonasında koparmada altın madalya kazanan Mete Binay'ın yanı sıra, Gülbeyi Akti, Sedat Artuç, Ayşegül Çoban ve Ummuhan Uçar da yer alıyor.
Grand prix müsabakalarının teknik toplantısı 21 Aralık Çarşamba günü Miracle Resort Hotel'de, müsabakaların açılış seremonisi ise 22 Aralık Perşembe günü yapılacak. Müsabakalara katılacak antrenör, sporcu, hakem ve görevlilerin konaklama ücretleri ise otel tarafından karşılanacak.